Jak D.C. live Bucuresti 8 & 9 Jun

jak dc la jazzbookjak dc - jcc

Jak D.C. este un grup format de Eddie Neumann la începutul lui 2013 pentru a prezenta publicului ultimele sale cântece. Inițialele D. C. provin de la sintagma ‘direcția comercială’, dar fac binențeles aluzie la denumirea capitalei SUA. Jak este al doilea prenume al artistului și acesta s-a decis să îl folosească după decembrie 2012 când, spune el, marile schimbări planetare nu au întârziat să se evidențieze. Așadar, cei care îl cunosc pe saxofonistul Eddie Neumann, publicat de la finele anilor ’90 cu grupurile Blazzaj, Jazz Unit si Orient Express si cu lucrările proprii de avangardă electroacustică, aflați că își spune mai nou Jak Neumann și că are muzica nouă pentru voi.

Alături de Jak, pe scenă se află actrițele Kate Pascal si Alice Monica Marinescu, supranumite ‘Les Gazelles’, echipă care a produs piese precum ‘Sub Pamânt’ si ‘Post Scriptum’.

Albumul pe care îl promovează se numește ‘Blazzaj 3’ și aniversează 10 ani de la lansarea albumului ‘Macadam’ și de la plecarea din Timișoara și din grupul omonim a lui Jak. Autoprodus si autopublicat, materialul conține alături de colaborări cu Berti Barbera, Adrian Voichițescu, Cristina Pădurariu, Luiza Zan, Luchi Bancescu, Adrian Fundescu si Sensor si duetul Jak Neumann – Kate Pascal initulat “Place”

Advertisements

About neumanu

new jazz exaction saxophonist producer ilegal în multe stiluri avantpop azza colombodeniro blazzaj avantjazz curtainbust santaneumann futurelectonikfolk electric vulcans zne gefumolimu cuts
This entry was posted in gefumolimu cuts. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s