Indoiala, Discutie, Incredere

Pseudostiinta este un sistem de erori prezentat sub forma unei teorii stiintifice. Sistemul politic curent este un pseudosistem deoarece majoritatea covarsitoare a participantilor activi considera ca sistemul este prost si trebuie subminat. Institutii majore precum presedintia, guvernul si parlamentul se submineaza unele pe altele. Rezultatul acestei situatii este adancirea inegalitatilor: nu toata lumea are acelasi acces la castig prin subminare, lucrul decis in urma alegerilor. Toti acestia sunt in egala masura interesati de prelungirea starii de fapt, la care lucreaza in mod constient.

Toate acestea sunt, in fapt, imposibil de aparat. Implementarea aberatiei nu poate duce decat la sucombare. Am incredere in sistem si de aceea fac ceea ce fac. Nu doresc sa fac parte la distrugere, ci dimpotriva. Jos pseudosistemul! Sistemul suntem noi. Suntem toti, unul. Votati Aladdin!

aladdin-1

Advertisements

About neumanu

new jazz exaction saxophonist producer ilegal în multe stiluri avantpop azza colombodeniro blazzaj avantjazz curtainbust santaneumann futurelectonikfolk electric vulcans zne gefumolimu cuts
This entry was posted in expectoral. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s