Cum sa duci o viata echilibrata?

De Bruce Lipton

Dupa Galileo Galilei, matematica este limba in care Dumnezeu a scris universul. Civilizatia noastra se schimba pentru a se alinia unor credinte noi, holistice. In holism recunoastem apartenenta de Mama-Planeta si Tatal-Cer insa totodata intelegem ca am ajuns aici prin mutatii adaptative care sa ne permita integrarea. Scopul nostru este de a ingriji gradina si intelegerea acestui fapt este parte a evolutiei noastre. Pentru a fructifica maxim existenta traim in echilibru cu natura si dezvoltam o tehnologie care sa aduca greutatea traiului nostru asupra Pamantului la minim.

Ceea ce incepem sa intelegem este ca suntem celulele unui mare organism. Si in acest moment, la fel ca in organismele multor oameni de pe Pamant, planeta are o boala autoimuna in care celulele se distrug unele pe celelalte si daca nu invatam rapid urmeaza sa disparem. Viitorul noii evolutii sunt aceia dintre noi care cauta raspunsuri noi. Experimentam si investigam cum am putea avea o viata mai buna. Singura modalitate de iesire este evolutia, adica remodelarea structurii existente. Asadar, sa nu va fie frica daca vedeti structura prabusindu-se; este un pas necesar catre nivelul urmator. Nu va indreptati spre viitor cu frica, ci cu promisiunea si realitatea geometriei fractale. Ne intoarcem la conditia originara a maritisului spiritului cu materia, a planurilor materiale si imateriale si viata noastra in gradina devine armonioasa si pasnica.

Advertisements

About neumanu

new jazz exaction saxophonist producer ilegal în multe stiluri avantpop azza colombodeniro blazzaj avantjazz curtainbust santaneumann futurelectonikfolk electric vulcans zne gefumolimu cuts
This entry was posted in expectoral. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s