Victoria cea nulă a lui Klaus Iohannis

nuland

Fericiți că și-au luat țara înapoi, românii gânguresc fericiți în brațele harnice și pricepute ale nou-nouțului lor prim-ministru.

Aceasta pentru că Victor Ponta, fostul candidat în campania electorală, este o altă persoană decât Victor Ponta, actualul prim-ministru al României. Este un partener rezonabil, echilibrat și de nădejde al coabitării cu poporul român și mai ales cu noul său președinte.

Dacă vajnica luptă electorală a fost mai degrabă un bal mascat pentru retragerea lui Băsescu, continuarea petrecerii este asigurată de spectacolul disciplinei nemțești care se asigură că nu se schimbă nimica.

La întâlnirea de joi de la Bruxelles, Klaus Iohannis a ținut să remarce că are o poziție identică cu cea a lui Junker în toate subiectele discutate – pentru a recunoaște în fraza următoare că nu este un membru respectat și acceptat în nucleul UE.

Urmărind ascultători explicațiile diverșilor reprezentanți ai autorităților publice, românii continuă să aprofundeze teoretic modalitățile de exploatare a țării lor, să contemple sumele exorbitante după standarde europene pentru servicii sub orice critică și să dea în continuare credit preocupărilor aleșilor de a-și face frauda cât se poate de constituțională.

Secretul pe care toată lumea se face că nu îl cunoaște este că fierul, ponta și oțelul reprezintă rânduiala națională a echivalării bacalaureatului cu o probă zdravănă de plagiat.

Din promisiunile de campanie ale lui Iohannis s-a ales deja praful din ochi: dezideratul nobil al europenizării complete a unei țări europene.

Advertisements

About neumanu

new jazz exaction saxophonist producer ilegal în multe stiluri avantpop azza colombodeniro blazzaj avantjazz curtainbust santaneumann futurelectonikfolk electric vulcans zne gefumolimu cuts
This entry was posted in expectoral. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s